De la Ella am invatat ca yoga este preventie, sanatate, flexibilitate si are efecte de intinerire. Felul in care ma simt dupa fiecare clasa m-a cucerit. Pentru asta, multumesc Equilibrium si bine ai venit in viata mea. Gabriela D.
M-am simtit foarte bine la clasa, este extraordinar tot ceea ce faceti. Multumesc pentru tot si recomand cu caldura. Eva R.
Am cautat cu mult timp inainte un loc unde sa invat despre yoga, in Ploiesti, si sunt fericita ca Equilibrium mi-a implinit asteptarile: o profesoara calda, atenta la nevoile mele, si o atmosfera perfecta, unde revin cu placere de fiecare data si-mi incarc bateriile. Multumesc ca existi. Mihaela D.
Am venit la Equilibrium din curiozitate, si de fiecare data astept cu nerabdare sa vin la clasa pentru ca imi place tot se intampla acolo si plec foarte linistita, usoara, calma si cu o stare interioara de bine. Paula P
Cand chiulesc de la clasa, motivat, imi reprosez toata saptamana. De cand practic yoga la Equilibrium imi simt corpul mai suplu, zambesc (sincer ) mai mult clientilor si exact cum spune Ella la clase, starea de bine din interior se proiecteaza la exterior, colegele si familia au observat schimbarea. Si cantarul la fel. Multumesc pentru tot. Equilibrium este locul unde imi regasesc echilibrul. Crina V
Clasele de yoga inseamna pentru mine in primul rand o evadare din viata cotidiană, un moment de liniste si pace, o regăsire interioară. La Equilibrium am invatat sa respir constient, sa vizualizez mental călătoria aerului de la nări pana in plamani si sa conștientizez cat de benefică este ptr trup aceasta călătorie. Am invatat cat este de usor sa te simti bine, practicând posturile care detensionează corpul si in acelasi timp si sufletul. Yoga pentru mine inseamna purificare atat fizica cat si mentală. Am invatat sa simt toate astea datorită răbdării, încurajărilor si ajutorul profei de yoga si a calmului pe care il induce in fiecare dintre noi. Multumesc Ella. Ioana S.
Pentru mine Equilibrium Yoga inseamna armonia dintre corp, minte si spirit, energie si flexibilitate. Multumesc, Ella. – Nicoleta P.
Yoga practicata zilnic aduce echilibrul de care avem nevoie cu totii. Incercati si rezultatele nu vor intarzia sa apara. Ella este o persoana minunata care poate sa va conduca pe acest drum.- Zsuzsanna S.
Ella este una dintre cele mai bune instructoare de Yoga, plina de feminitate si rafinament, care reuseste sa transmita calm, liniste, echilibru la fiecare clasa. Felicitari. Namaste!- Dana T.
Fiecare isi doreste sa isi regaseasca echilibrul dupa o zi solicitanta, Ella reuseste prin naturalete sa-mi transmita o stare de bine,de calm ,relaxare. M-am simtit minunat si voi reveni de fiecare data cu drag. Multumesc!- Michelle D.

error: