despre-noi2

Equilibrium Yoga se identifica perfect cu sintagma „hrana pentru trup, minte si spirit.” Clasele Equilibrium Yoga au ca obiectiv principal echilibrul pe toate cele patru planuri de dezvoltare personala: fizic, mental, emotional si spiritual.

YOGA faciliteaza o mai buna intelegere a corpului, a respiratiei, a proceselor mentale si reprezinta o unealta puternic transformatoare de dezvoltare personala. Equilibrium Yoga se adreseaza tuturor, indiferent de sex ori varsta, si se asimileaza in functie de potentialul fiecaruia de a fi prezent, constient, asanele evoluand treptat dupa cateva criterii : timpul de practica,  dieta, somn, varsta, ocupatie si probleme medicale (daca exista ).

Incursiunea in yoga este fascinanta, fie ca iti doresti sa integrezi practica yoga in stilul tau de viata (datorita multiplelor beneficii validate de oamenii de stiinta ) ori vrei sa afli cat mai multe despre cum iti poti (re)gasi propriul echilibru. Pentru aceasta vei avea nevoie de un profesor de yoga acreditat (da, exista Yoga Alliance USA, cel mai inalt for din domeniu care certifica si incadreaza profesorii de yoga ) si dedicat, care sa te ghideze corect si sa iti acorde suportul necesar pentru a evolua frumos.

Te invit sa-ti setezi o intentie, un scop care sa te aduca mai aproape de sinele tau real, si sa pasesti apoi cu deschidere si curaj, in deplina siguranta, in studioul Equilibrium Yoga din Ploiesti.

 

despre-noiSunt Ella Miu, profesor de yoga acreditat international Yoga Alliance US; instructor de yoga pentru copii, si te voi ghida de la A la Zen in aceasta calatorie fascinanta, YOGA. Sunt mama, sotie, practicanta si pasionata de yoga, nutritie, ayurveda si dezvoltare personala. Inceputurile propriei calatorii s-au revelat odata ce am ajuns pe continentul asiatic. Corpul meu se razvratise in urma stresului si a stilului de viata din ultimii ani si aveam mare nevoie de yoga desi nu prea stiam pe atunci cum functioneaza acest sistem complex.

Cand am inteles pe deplin aspectele subtile si modalitatea prin care corpul fizic este controlat de forta vitala (prana ) si de forta constiintei (chitta) reprezentata de mental si emotii,  am decis ca tot ce am experimentat si adunat trebuie impartasit cu cei din jurul meu. Daca initial am practicat yoga la recomandarea medicilor, usor sceptica,  ulterior viziunea mea s-a extins dincolo de abordarea holistica, inspre pasiune, observand si bucurandu-ma de fiecare obiectiv atins. M-am straduit sa imi mentin o practica regulata in tara, motiv pentru care am facut mult timp naveta in afara Ploiestiului, incercand sa-mi ridic nivelul de pregatire profesionala si in acelasi timp sa evoluez in practica personala. Rezultatele nu s-au lasat asteptate, din 2014 am inscris Ploiestiul in randul oraselor in care practica yoga este un stil de viata. Chiar daca mai este nevoie de multa promovare in aceasta directie, primii pasi au fost facuti, iar yoga- un cuvant care pana nu demult nastea reactii negative- este astazi practicata cu pasiune de catre prahoveni de toate varstele.

despre-noi3

Equilibrium Yoga este locul in care recream pe salteluta de yoga tot ceea ce cream inconstient in viata de zi cu zi. Locul in care ne deconectam timp de 90 de minute de exterior si ne reconectam la adevarata noastra esenta, pentru a putea cultiva echilibrul in toate aspectele vietii.  Pentru a putea avea acces la resursele tale interioare prin care iti vei cladi si cultiva echilibrul, ai nevoie de doar doua lucruri: deschidere si constanta. Deschidere pentru a imbratisa experientele si informatiile acestei practici stravechi, constanta pentru a progresa si pentru a-ti (re)gasi propriul echilibru.

Tu cand ti-ai acordat ultima oara 90 de minute de calitate numai pentru tine?

 

Indiferent de scopul care te aduce in calatoria yoga, sunt aici pentru a te ghida sa il poti atinge prin intermediul claselor sustinute in:

-Ploiesti, studioul central Equilibrium;

-Paulesti, salina complexului spa Sky Blue;

-Bucuresti,  Purna Yoga.

Love & light,

E.

error: